Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadan čovjek, pustite ga na miru, ne može ni u wc da ode a da ne osvane na svakom portalu :(
lik ne stari.
novi film mu se zove THE RUM DIARY... i bas tad on se prvi put u zivotu naloka i pada po cesti u javnosti....hja bas vjerujem... isto ko onaj film gdje Winona Ryder glumi kradljiicu...i bas u tom periodu je policija uhpsi jer je krala u nekoj prodavnici odjece... hja bas ono koincidencije ono nema tu nikakvog marketinga i promocije :-)
Pa neka je, šta fali malo. Više je ovako muževan, nego onako sav našminkan i ulickan.vv
pa sta, nisam jednom..
koji si ti kompleksas
Biste li da vas jede.. kur.ve.. dok vam muzevi rade pa prehrane porodicu vi uzdisete na ovom jadniku :) Da, jesam malo ljubomoran ali barem kad izadjem sa svalerkom iz kafica niko me ne pegla ili slika XD Znam.. nisam kompetentan da kazem ono prvo ali ima fakat njih kojim je stalo do vas :)
johnny kafcino,boli te ckura,kucke te i dalje obozavaju ! ;)
ma lako mi je za njega, i ja bih se napio da sam na njegovom mjestu, ha ja!
popio malo, hahahah ........king
ovako je i nemanja po gorici navodno XD
ne pije on, dolazi u dzamiju redovno