Uloga u Marvelovom filmu
16

Paul Rudd otkrio restriktivni režim ishrane na kojem je bio: Moja nagrada je bila mineralna voda

L. R.
Paul Rudd (Foto: EPA)
Paul Rudd (Foto: EPA)
Paul Rudd nedavno je otkrio kako je bio na vrlo restriktivnom planu ishrane zbog uloge u filmu "Ant-Man".

Naime, glumac je u podcastu Off Men govorio je voditeljima Edu Gambleu i Jamesu Acasteru da je njegova ishrana u to vrijeme bila užasna kako bi što prije bio u formi za ulogu superjunaka.

Kada je dobio ulogu Scotta Langa u ovom Marvelovom filmu, Paul Rudd posvetio se restriktivnoj ishrani i vježbanju, koje je smatrao dosadnim i frustrirajućim, budući da je morao postići formu koju su imale njegove kolege iz drugih Marvelovih filmova.

"Kada sam trebao trenirati za film 'Ant-Man', bio sam na vrlo restriktivnoj dijeti, moja nagrada je bila mineralna voda. Toliko je užasna bila ta dijeta. Rekao sam: 'U redu, ja ću sad ću popiti malo gazirane vode, zaslužio sam.' Nije bila s okusom, ali nisam htio poludjeti", rekao je Paul Rudd.

Kaže kako se u jednom trenutku navikao i da se budio s velikim dozom energije, iako je svakodnevno jeo poprilično istu hranu.

"Isto tako mislim da sam vježbao više od ikoga, jeo bih bolje od svih, a izgledao sam gore od svih. Morao sam sve vrijeme vježbati, jesti savršeno, samo da bih izgledao malo bolje", poručio.

Rudd se prisjetio kolege Chrisa Hemswortha, koji sa sobom uvijek nosio posude s obrocima, koje su uglavnom činile kaše.