Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tek sad si se sjetila nešto da tvrdis šta si radila sa 16. sigurno treba para pa se neko tuži😀😀
Treba joj pozornost, a pare ce doc sa tim.
Ma je li moguce. Nisu spomenute Bosnje u komentaru pa ni hvaljenje za apartman.Auuu prodavac tresanj sta je to?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja joj vjerujem. Niste svjesni kakve monstruoznosti tamo prolaze djeca pogotovo u tim internatima i ljetnjim kampovima. Tamo ako si malo sejtan mrva fali da te doslovno kidnapuju pred starcima i odvedu u te kampove. To je vecinom na bazi lomljenja psihe i izivljavanja na djeci. U vecini tih kampova se desavaju ovakve stvari samo jbga djeca cesto i ne pricaju o tome tripujuci sebe da su kriva ili da su zasluzila tako nesto. Zajebana je ovo prica i jako ozbiljna.
Zanimljivo da se oglasavaju o tome one koje javno dijele svoje porno snimke,one koje kada im opadne popularnost i niko o njima ne prica?
Ipak to nije izgovor moja pariz, ti nas seksualno zlostavljaš 20 godina. I još si doprinjela srozanju civilizacije kroz svoja reality sranja. Nije mi te žao.
Koje iznenađenje, ja sam mislio da je već od 10te počela
Srbija je 3 godine ispred Amera. U Srbiji je prije 3 godine bilo moderno biti zlostavljan. Kasniš Hiltonice, kssniš..
Šta je sa ovom ženema '' NEKADA SE TO ZVALO UDVARANJE A DANAS SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE..
Zbog ovakvih kao sto su ona se onda nazalost sumnja i u stvarne zrtve zlostavljanja.
tek se sjetila u 41 godini da to podjeli sa tzv. fanovima
Baš šteta..evo najezio sam se
Daj vise ovo postade ko natjecanje ko je vise zlostavljan, imate one rijaliti shouove i tamo naprdjivajte
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja samo odrastao gledajuci tvoje promotivne video klipove “zlostavljanja”. Mani ubleha.
Osoba kao ona ima sve pare svijeta da plati najbolji advokatski tim i da tuze tu skolu i te ucesnike. Kad takva osoba zaganja tako nesto ni drugim djevojkama nece biti tesko da priznaju to i optuze. Medjutim, zasto se prvo na ovaj nacin javila... Ko ce znat'
Vajdu ga vala