Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kunem ti se dala mu je poslije ovoga
pa ocigledno, vidis i na slici da ga hvata za splovilo :P
Ocito reklama za lexus pogledaj sta se u slici jasnije vidi ... oni kako se grle ili lexus ? hiltonka ima ferarije i pm ... lexus njoj nista ne znaci .. ali onih par miliona za neoficijelnu reklamu -- ps cestitam sa-x sto ucestvuju u besplatnoj reklamnoj kampanji lexus
Paris je trudna
Tako se piše bosanski \"Paris Hilton od MOMKA dobila luksuzni Lexus za rođendan\"a ne ko neki dan \"upriličila iznenađenje svom DEČKU\"pa to je beogradski govor-sleng. A sad komentar Mala ju je znala unovčiti,nema govora.
I ovo samo pokazuje sve sto je pogresno sa svijetom. Dati 300 000 eura vrijedan Leksus LFA osobi koja ne zna sta prestavlja LFA (zbir svega sto je Toyota naucila u F1), niti kako koristiti isti je idiotizam.Tesko ce tako opusteno Hiltonica otici u shoping sa ovom grdosijom koja ne trpi gluposti, nego ti odmah otkine glvau.
Od kako se udebljala bas je sexy :)
jel ovo Paris drzi penis? :)
piski mi se
odma mu ga je popusila u startu:) a jes i ovaj lik papčina kuravi kupio lexa
e moj KONJU u Bosni bi sa tim autom, mogao prstom pokazati šta da +ebeš,,,,, a ti našo tu jednu čmarušu od 30 godina.....
to je isto da ja svojoj Periz hilton poklonim jednu ruzu
jeli ga ovo drži za kitu...
Sreca se krije unutar nas a ne oko nas. Dobro to zapamtite!
jao sretnice..baš divno da ga je dobila...
i ja bi lexuzni luksuz, e jesam baksuz .
ko je sretan ni u hali nije gladan hala madrid