Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma eto nek je tvoj komentar nekome bitan
ovaj članak je toliko nebitan koliko ni pasije govno na baščaršiji.
like ko bi ga volio hiltonkom izburgijat hiltonki
E MOJA NINA, TI SI NEKA KRUPNA RIBA :P
Je li jos iko osim mene primjetio da Nina ima problem sa vitkim, lipo gradjenim, slatkim plavusama? Ovdje ima dupli problem hahahhaah, zato nemojte joj zamjerit. A novinarka je zena mog zivota, zenio bi je, pa nek mi poslije prica ko je i sta je i kakvu prtljagu vuce iz proslosti. Sve bi joj oprostio.
:)))))) Nonsense.
E moja @Nina 1981 da se vidis nasim ocima, propala bi u zemlju od stida. Kako nisi svjesna da izbija zavist kroz svaki tvoj komentar i najcesce komentarises na clanke o poznatim zenama. Zasto si tako ozlojedjena i ogorcena? Koji je tvoj problem? Ustani od racunara, istusiraj se, stavi malo dezodoransa, sminke, lijepo se pocesljaj i obuci i bices pozitivnija i zadovoljnija sobom, ma koliko ti mislis da ne bi bila privlacnija, vjeruj da bi.
Ne, naravno. Ova zena je sve, samo nije lijepa i ..bozovna. Ni tolike pare joj ne pomazu! Novinarka mi je pravo mache u odnosu na nju. Kao sto rekoh, sva mi je k`o nepecen hljeb, umrtvljena. K`o da nije doruckovala.
Voljela bih da sam bogata k`o ona. Nista drugo. Zena je popularna bez pokrica.
e moja nina da si ti i priblizno ko ona, ja bih te odmah trazio :D
Rasturio bih je ko sumecu tabletu
Ova Paris mi je k`o nepecen hljeb.
Uciteljica: koliko je 2+2 Paris: 4 Uciteljica: sjedi, 5. Paris: ma znala sam da je 5 samo sam se malo zbunila.
AL bih je.bo ovu novinarku koja najavljuje
jes dobra ova novinarka