Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Bakir je ovisan o seksu. Stalno daje Dodiku i Čovicu da ga guze.
sva ta trojica imaju sex sa ostatkom bh populacije. oni izmezu sebe...samo za novine
Svako vece Ozzy mece
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
Pih preseli se u BiH kod nas to nije bolest vec normalno stanje.
nikad nisam procitao opsirniji clanak
stid ih bilo da kopiraju cijeli tekst...
\m/ long live rock 'n' roll!
Meni se čini da je za ove ovisnike o sexu najbolji lijek obvezni celibat!
Ovisnik o seksu sa 67 godina. Jest, ali u snovima.
Što ne gumo šuplje...
bmjngnm juvfnmf 9it9i5it5 uekikjekf udieureiru usdsdioro
Sotonista.
Kralj zagrobnog svijeta, kako je samo odgriz'o glavu onom šišmišu 1982. i pljunuo je nama u publiku, na meni kožna jakna s nitnama, duga kosa, kileri, pored mene najbolja čkapi u uskim kožnim pantolama, tad se xaralo bez kondoma, kume moj...
Out of all the things I have lost, I miss my brain the most. ......ozzy legenda
I ja sam ovisan o parama i cesto sam na odvikavanju po 2-3 hefte mjesecno
ovisnik sam majko...
Jebes bakira covica i dodika ista govna sve samo narod glup pa idu za budalama ko ih sisa
Kako ovisan? Ne može kontrolisati prste i jezik?
Ovisnost o seksu je tesko izljeciva bolest koja se cesto javlja kod bogatih i slavnih. Prvi je o tome javno govorio i lijecio se Tiger Woods, a ubrzo je zarazen i Charlie Sheen. Pretpostavlja se da su mnogi slavni ljudi i prije njih bili zarazeni tim virusom. Uzroci ove opake bolesti su kolone zgodnih, lijepih i mladih zena koje napadaju organizam, a posljedice su cesto tragicne i obicno zavrsavaju sa prepolovljavanjem bankovnog racuna oboljelog, sudskim sporovima i ovako komicnim vijestima.
ahahahah pa lahko je biti ovisnik o seksu kada poput Woodsa i Sheena živiš u svjetu ljepotica, pa i ja bih tu samo mislio o seksu. Hajd budi ti ovisnik o seksu u selu gdje su sve brkate babe, e to je prava ovisnost