Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJLUDJI GLUMAC SVIH VREMENA, PA KO JOS MOZE ONE FACE I POKRETE SLAGAT KO ON!!!
hajde prvo malo prosurfajte pa vidite kakvu pricu to dvoje imaju, on je u stvarnom zivotu covek sa veoma zdravim razumom ,ona ima sina koji ima zlokobni sindrom i zena se svim silama bori da to dijete vodi normalan zivot a on joj je bio najveca podrska u tome i nacin na koji se on ophodi prema malom je da prosto covjek pozeli da ima takvog oca, savrsen su par i nadam se da ce opstati vise nego prosjecni americki brakovi
Lijeci se.
Lik uspio u zivotu a jestel vi .. ? Smetljari jedni samo fol kukate da je losa stranica ovo ono a visite na njoj,mangupi preko tastature..Bezveznjaci nemate 2km u djepu kako treba.
NE SERITE! lik je legenda
zar i ovu budalu neko hoce
Kakva vijest. Majko mila, jadni li smo...