Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale za članak! Sigurno je jedan od najboljih koje sam pročitao u zadnjih par godina. Sažeto a ipak bogato korisnim informacijama. Samo tako nastavite!
Al zato se on kupa u maici da nebi slucajno skenbe ispalo
To sto je on po-je-bo, to je iskljucivo zbog para koje ima, a pitao bi ga ja koliko bi po-je-bo da je bio kokuz kao ja, to je umjetnost, a svaki levat moze platiti za to, znas sine mali gl-u-pi.
A gdje je pečat!?
*baš
Ona šatro slučajno bar pored njih naišla gola.
fakat?
kod njih je sve slucajno,malo sutra,sve to naplaceno i ona i on.
Stoji do njega.I Wonder why!? Provjerite moj novi blog (link dole) http://agronp.wordpress.com/
LJUBIM JOJ SISU VECA JE OD MOJE GLAVE.
E moj sinko,sto je Leo u zivotu p.o.j.e.b.o ti ne bi mogao da imas jos 10 zivota.
E moj Di Caprio, da si ti pravo musko ne bi se ponasao kao tinejdzer nego bi joj prisao i ponudio svoje ruke kao grudnjak.
ovo je ona mala sto je radila u Irisu
ovo leonardo kaze: a gde pecat XD
gdje ti vidje pičić, da reče sise pa uredu inače dobri silikoni khm sifoni
Zene shvatite vec jednom... muskarcima koji j.e.b.u na sve strane (kao sto je Leonardo di Caprio i kompanija) p.i.c.k.a uopste nije vazna stvar u zivotu! :)
Vidi joj picica :D