Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
utegla se ko golf pred registraciju :)
solidno ali ne vrijedi miliona ima ovakvih kamara...
Ima zgodno tijelo, ali lice joj bez sminke i nije cemu
kakvo crno tijelo, ista tuljan...malo manja foka od kardashian ali bi'ce njen broj malo kad prestane da trci po teretanicama i forsira abdomen zobenim pahuljicama
Evo je k'o ove naše cure kad odu u teretanu da trče 10 minuta na onoj traci, pa se mora zabilježiti i označiti. Ako nije objavljeno - k'o da se nije desilo. Ali jbg, lijepa žena neka joj.
Izvrno bi je ko snajder nogavicu
Cuj misici na ramenima, pa koja ih to nema naka se javi
ova se pali na umobolne??!?...
sve je to lijepo ali zna li neko sta je ona, cime se bavi itd...
Primila bi ga ko saucesce:)
Primila bi ga ko sarajlije sadaku
Uistinu...iznenađen sam :D
"te da ima misice na ramenima" :)
Al se forsira ova, golotinju izbacuje on a daily basis.
Ako izgledaš k'o ona forsiraj se i ti.
Nije stvar izgleda vise, ima sigurno na svijetu djevojaka boljih od nje, pa se manje promovisu. Ova je fol kao neka glumica, a vise je poznata po sisama i guzu nego svojim glumackim sposobnostima. Da je kvalitetna u poslu kojim se bavi ne bi joj sigurno trebala ovakva vrsta promocije. Ne znam zasto odmah takav komentar, al mogla sam i ocekivati, obzirom da je kod nas sve crno ili bijelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za nju treba oružani list :D
Kelly je mrak gola leđa i stomak.
Dženan Jahić nije mrak. On ima mrak babu Mehagu. Što mrak? Pa nakrao u "mračno" vrijeme pa sad Dženo hladi jaja i izdaje albume koje ni rodbina (kojoj podijeli) ne sluša.
...dobar parket :)
...hrastov ;)
nebi joj ja ni marke uzeo... još bi joj i čokoladu kupio... :-))))))))