Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spasio se lik. Cuj razgovarala sa andjelima...
Kakva bljuvotina.
...obzirom da princeza "razgovara sa anđelima" smatram da je razvedeni "princ" pravi srećković. dobro si izduro, jarane.
Taj propalitet kojeg ti nazivas "princ" je obicni low life sa ulice kome je srecom pala kasika u med.. Ovi u Klixu ga oslovise sa "pisac". hehehe.. pisac cega? Za svojih 48 godina napisao tri slikovnice..
i moja se tetka razvela od svog princa pa niko nepise o tome.
Sto se ja ne rodi ko princ da zivim cijeli zivot guzovace sa narodne grbace.
Ovo je greska u naslovu. Pisac je ostao bez princeze.
Joj što ne mogu smisliti ovih princeza i prinčeva... Lezihljebovići formulisani kao "plava krv"... Kad čujem neke roditelje kako tepaju svojoj djeci "princ/eza naš/a" momentalno dobijem osip. Kome princ/eza?!
ostala sam i ja bez princa !!!!!
@ mirrorce bas tako, pa se nikom ne zalimo :))
@pile ja bi, al nemam kome
PRIKAŽI ODGOVORE (5)