Iako mu duguje veliku zahvalnost
0
Oprah nije dala ni dolar za spomenik Lutheru Kingu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
120 miliona!!! Za to brdo novca mogao bih kupiti planinu mrkve!!! I ne treba da da pare za ovakvu glupost. Dovoljan je mali spomenik, a ostale pare dati za školivanje crne djece i pomoć onima koji to stvarno trebaju! Nek\' nisi dala Oprah!
vidi ono masonsko govno iza..
Svoj svoga najviše mrzi.
Ova Oprah voli crnce ko Hasan Salihamidžić BiH i njenu reprezentaciju
a jes mi i ovih crnaca dosta poceli i oni ko ovi nacionalisti nesto dizati i to za pare za koje bi se moglo spasiti toliko zivota jadnog naroda u africi, al jok neka kipova pa kad izvedu cuka u setnju da se na njega popisa ... i pitanje ..da li ce spomenik biti u crnoj boji???red bi bio :D
naslov je na nivou komentara kakav bi mogla dati neka nana iz buća potoka. rano moja, ni dinara ne da! što bi dala za spomenik u koji su uložili 120 000 000? može bosnu kupit za te pare.
to je jedna obicna KUJA samo sto je mediji dizu u nebo a narod ko narod vjeruje sve,neznam koliko vam je poznato da Oprah ima najskuplju vilu na svijetu !!!!! eto vam gladuj te p. vam m.
ona je svoju karijeru stvorila na lažnim suzama i lažnoj priči da je silovana kao djevojčica. Ma plako bi i ja da za svaku emisiju dobije po 100.000 dolara.
Mislim da je njoj toliko zao sto je crna.....
Meni je gori onaj koji je ikad pomislio da je ona neka dobrotvorka. Sve što je dala, nije dala direktno ona, nego njeni sponzori, a njoj je bila dobra reklama. Obična debelgyza koja je našla način kako da zaradi na mikromozgovima Amerikanaca.
Jedna od karakteristika bogatasa je da su skrti kao prvo, a tek onda da im nikada nije dosta para..
Oprah je bijeljkinja zarobljena u crnackom tijelu :)
Da svakom daje, ko da bi bila najbogatija žena na planeti. Davala je dovoljno, podigla naku drvenu školu u J. Africi, pa kriza je u svijetu ljudi, šta očekujete? I Opra sad svaki dolar prevrne tri puta dok ga potroši, hahahaha!