Na mjesto Baracka Obame
0
Oprah kao senatorica?
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE DAJ BOZE JOS I ONA DA BUDE U BIJELOJ KUCI ,SVAKO VODECI U AMERICI BI BIO CRNAC PLUS B.KUCA BI SE PRETVORILA U SOW KOME CE OSTAVIT ONO BOGATSTVO PSICIMA SVOJIM ????
realno, ne potcjenjuj Opru. pitam se koliko ti razreda imas dok pises \'miliJon\'. polako, decko, nemoj da sudis - da ti se ne bi sudilo. \'si citao ikada o tome, a?
senat bi se pretvorio u my favourite book club, i let\'s cook together Gayle...koja glupost! vjerovatno amerika ima ljude sa boljim kvalifikacijama...
Kad` može Alma Čarđić, može i Oprah.
DAJ BA ONI NAVODE KOMPROMITOVANOG ROD BLAGOJEVICHA...sad i gluposti lupa. zena nema 4 osnovne zavrsena, a da bude senatorka, a i emisija joj je sve gora i gora. ona vam ima godisnje income-a od $200 milijona, al dzaba joj kad je hronicno depresivna. a i udebljala se dvostruko! lol
zar se taj lopov jos uvijek nesto pita?
Sta ce joj ta p[ozicija, kada je medijski najutjecanija osoba u zemlji.
Aaaajmooo paljbaaaaa @Dijete: legendo hahahaah
Zasto uvijek Srbi lupaju svakakve gluposti?