Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba im (veh\'bijama) prosuti sjeme na tjeme.
kad si vec kod islamofobije jucer sam svjedokom bio na ulici kako vehabija vaspitava tri djevojke glede njihovog oblacenja.bile su sasvim normalno obucene.pljuje po cesti i galami.mislio sam da ce i bacit neki eksploziv al na srecu sve dobro prodje.sta cemo mi s njima???
to je bas ta islamofobija o kojoj je nas seric ef.pricao.
a jeste kada se gu.. za poziciju na poslu
dejana je pametna ku//rva
usvoji me
OVAKO RADE I NASI POLITICARI :)
i ona zna obradovati samo ljude u redakciji
oprah kraljica, a ova nasa neka se zapita o svojoj moralnosti
Sjecam se da je jednom prije par godina isto tako iznenadila publiku i podjelila svakome po jedan auto ko je bio prisutan na snimanju (mislim da je bio tada neki novi cherolet city model). Super ideja, super reklama i zasto ne?
Kamo srece da Amerikanci putuju cesce po svijetu , i da nauce jedan strani jezik - drugacije bi vidjeli stvari.
Dejanu nema ko nije y.e.bo od izvrsnih sa OBNa
a koliku glavu ta sa obn-a ima sta je ono, a nema gdje je nema bas se dobro potrudila da se probije na svim mjestima hahaha
Nas će Dejana Rosuljaš voditi u Australiju! :))
da je meni makar sanjati da odem u Australiju.. Allah te nagradio :))