Nakon operacije
0

Oporavlja se Goran Bregović

FENA
Goran Bregović, koji je prošle sedmice pao s visine od četiri metra dok je brao višnje u svom dvorištu, odlično se opravlja i već najavljuje koncerte u julu.

Kako prenosi Blic, Goran jedva čeka da izađe iz bolnice, te je najavio svoj sljedeći nastup koji bi se trebao održati 8. i 9. jula u New Yorku, gdje će u 'Lincoln centru' izvesti program 'Alkohol'. Pri tome će ga pratiti desetočlani band.

Bliski Goranov prijatelj, koji ga obilazi svaki dan je izjavio: "On bi želio već sutra van iz bolnice. Nije čak ni želio otkazati već zakazane i rasprodane koncerte. Rekao je da bi početkom jula želio nastupiti u New Yorku, ali sve zavisi od toga kako će teći oporavak. Ma mlad je on, brzo će se oporaviti."

Goranu je prošlog četvrtka dijagnosticirana povreda kralježnice i prijelom desne ruke, te je podvrgnut trosatnoj operaciji.

Iako su doktori izjavili da je ozljeda teška, Bregović je već na nogama, jučer je hodao više nego zadnjih dana, te je čak izjavio da obavezno želi ići na koncert grupe 'The Police' koji će se održati na Ušću 24. juna.