Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blake Lively je baš nekako fina.
fotošop fejlovima … JE LI OVO NEKI RISTO DJOGO SA PALA?
Hahahahahahaha drze nivo🤪
fotošop fejlovima, fotošop fejlovima, fotošop fejlovima, fotošop fejlovima, fotošop fejlovima … je bo vas Avaz i Srbija u po shuppka!
Zena ima savjest mada nije kriva...ne znam zasto je bilo tesko prije par mjeseci reci da ima rak i da se lijeci i staviti tacku na sva naklapanja i piskaranja .Pisalo se o varanju, plasticnim operacijama i gluposti umjesto da su odmah rekli sta je .Valjda jos ima normalnih u VB te bi sprijecili dalje spekulacije ili im nisu vjerovali jer sve se radi za novac
Sad znate zašto sam bila nestala. - i OVO vama novinarstvo? Kakva vam je ovo recenica??? sramite se.
Normalna rečenica. Glagolsko vrijeme pluskvamperfekt.
brz oporavak kate
Ko je ova uopste, za Kate sam bar cuo