Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glumila je u 16 filmova, pojavila se u 5 serija i snimila je 2 albuma. Možda nije odlična glumica i možda nije svaki dan glumački aktivna, ali definitivno se ne može reći da nema po čemu biti poznata osim po porocima.
LiLo je uvijek bila pica i po. Dobra pravo.
e hajd nam ti sto ne zivis ispod kamena onda reci sta to radi lindzi a da nije dr.oga alkohol golotinja blamaza blablabla... i jos: a ja ti izvora znanja, cuj wikipedia hahahahhaha!!! reci nam film ili pjesmu, sta?
meni bolja severina
jeko ta ona ima S-I-S-U do jaja
nisam neki obozavatelj, ali ti vjerojatno zivis ispod kamena ili u pecini ako nikad nisi cula za nju. Koristi google pretrazivac i ne blamiraj se vise: http://hr.wikipedia.org/wiki/Lindsay_Lohan
ma bogati ko je vishe ta? Sta ona pjeva ili glumi, zna li neko? Zasto pisu o njoj...i jos niz pitanja glede toga bih postavila al dobro. Evo ovo za playboy joj je valjda jedino postignuce, il ako eventualno trehne pjana negdje, svasta!