Puno drugačiji od prethodnog
15
Novi album Adele inspirisan njenom trudnoćom
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osim sto sjajno pjeva i istinski je umjetnik, otkako je malo smrsala i super izgleda! Bas ima lijepo lice, oci, usne, kosu, osmijeh...drago mi je zbog nje i jedva cekam nove pjesme inspirisane srecom i uzvracenom ljubavi. Mislim da ce biti dobra mama :)
Pa Adela bona, jednom se pos.exaš i odmah trudna, c c c.
Dilema dana: Jeli trudna ili samo debela?? @:P nisi racku buca, zar bi protiv sebe pricala da si mrsava hahhahha idi izadji na balkon i izvadi kesu cipsa i ljubomorno gledaj u nogare bez celulita (tj. svoj neostvareni san) a jest bgm ova Adele lijepa, ne mogu duse grijesit
@ona ...oni ?...ništa :)
Lijepo pjeva i lijepa je! Lijepe crte lica ostaju iako smrša, a šta će rugoba kakva koja je u liniji, biti lijepa?! Ma hajde molim te! Bolje je i da je punija nego k\'o čačkalica. Mršavo za mene nije lijepo! Nismo svi isti a i ukusi se razlikuju! A da! Ne, nisam buca pa da je branim. Jednostavno mi je žena ok. Svi su skloni da kritikuju druge prije nego što se sami pogledaju u ogledalo!
Kompletna umjetnica :) Vi koji komentarisete njen fizicki izgled, bas me zanima sta vi j.e.b.e.t.e.
...ne može ni jedan članak bez sexualno napaćenih muškaraca :)
izdala jedan album i odma trudna..
Ti trebas ko opticara vidi je na slici pravi mendo rundo brundo
da, da, to je samo jedna stvar i najviše je volimo....
fat fuck
Samo jedna je Adele! Svaka zena ima nesto lijepo u sebi.
...podravka gulaš....
Dobra je Adela, dobra! http://goo.gl/5b0te
A ko joj ga je zaprdio?