Izgubila 20 kilograma
34

Nina Badrić u uskom kombinezonu pokazala nikad vitkiju liniju, usporedili je s Biancom Censori

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nina Badrić na svom Instagram profilu objavila je video u kojem je prošetala u uskom kombinezonu i tako istaknula nikad vitkiju figuru.

Pjevačica je prošetala u tamnosmeđem kombinezonu sa šljokicama. Uparila ga je s crnom jednostavnom torbicom i crnim štiklama. Svoju relativno novu frizuru, kratku kosu, zalizala je, a sve upotpunila parom naušnica.

"Za pamćenje... Hvala vam", poručila je Nina beogradskoj publici koju je zabavljala u jednom klubu.

Ubrzo su komentari bili prepuni pohvala na račun Nininog izgleda.

"Prezgodna", "Top", "Zgodna i odvažna", "Badrić, izgledaš savršeno", pisali su. Neki su hrvatsku pjevačicu usporedili i s Binacom Censori i Jennifer Lopez.

"Bianca Censori vibracije", "Stil Biance Censori, samo decentniji i profinjeniji. Jako dopadljivo", usporedili su je sa suprugom Kanyea Westa koja je poznata po kontroverznim odjevnim kombinacijama.

Druge je više podsjetila na Jennifer Lopez.

"J. Lo može lagano u penziju", "Kraljice! Ako može J. Lo, možeš i ti također. Koga briga. Izgledaš predobro", pisali su.

Inače, ranije se Nina pohvalila da je smršavila 20 kilograma jer je izbacila samo jednu namirnicu iz svoje ishrane, a riječ je o mesu. Pjevačica je imala 83 kilograma, a sada je uspjela smršati čak 20 kilograma, pa tako ima 63 kilograma i to sve zahvaljujući tome što ne jede više meso.

"Prestala sam jesti meso i desile su se velike promjene u mom organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osjećam. Ranije bih, kada pojedem komad mesa, obavezno dva sata odspavala, jer sam bila umorna. A sada sam čila, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna", kazala je u jednom intervjuu.