Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@fakat pa fakat :D
Stvarno potpisujem!!! Sve napaćeni stvorovi komentarisu :) cisto sumnjam da bi se neko od njih usudio skinuti pred samim sobom a kamoli pred citavom javnosti :)))
sisa joj ispod pazuha dosla :P:p fujjjj ko ce je kupit vidi kaka je:D
Vi koji kazete da je ravna ste vidjeli golu zensku i seks samo na pornicima, pa mislite da svaka zenska ima balone i savrsenu picu...vi ste oni napaljeni sto stalno pred kompjuterom drze karinu u rukama, a pravi seks mogu samo sanjati ;)
Hahhahahahah, joooj prejak komentar! :)
Zasto bi neko platio sliku 6000 eura kad moze jednostavno: Right click > Save image as > Save
Ja bi je poderala ko napolitanku za secund tako da ne bi znala za sebe :)) Tanko , tanko , nema nista dok ne \"ljulja\" .... :)
ma sarkozi ce ovu ostaviti ha je vidi golu, vidis kakva je ravna.. jbat je dok gola ne moze nekolike hiljade eura zaraditi, onda vala nista od nje..
Ima ,ima i te kako ima i opet kazem ima se sta poderati ih,eto pitajte sarkozia ako nevjerujete.
male su joj sise toliko da se nezna jeli zena uopste, jbat je ravnu :D
Ne bi ni ja ovo nikad kupila. Slika je grozna.
e bas imas sta podarati, asko, mozda one dvije bubuljice na mjestu grudi!!!!!!!!!!!!!!!
asko i tata bi sine
Uh kako bih je poderao ko saronja plot.
jes bezveze...