Velšanin "hvata ranjenu srnu"
0
Nicole Scherzinger već ima novog udvarača
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije udvarača,nego UDARAČA..... hahaha
\"Velšanin hvata ranjenu srnu\" bolje bi mu bilo da guzi ovu malu
fakat mi ide na zivce ova osoba od koje niko u PCD nije mogao doći do izražaja. krivo joj sto je izgubila frajera lovatora i lolu pa sad se kobajagi sveti.
kako je dobra....
To kemo rokeru stari
Srnoooo mojaaaa malennaaa, od andjela stvoreeenaaa..... volim tvoja oka dva, srnooo mojaaa maleenaaa
nek od.ebu brdima i ona i ona kardasijan i onaj ashton ... ima svijet vecih problema i boljih prica od njihovog pitanja koga guziti sljedeceg!!!
BRRRRRRRRRRRRRM BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRM
Dakle nasla novog zagondziju...hah
U daljini cuju se kao gromovi auto putem prolaze kao vjetrovi Odlaze na dalek put ko to moze znati samo neki stoper ljut sto ih prstom prati Motori, motori, motori motori, motori, motori
jes tebi kad ne znas sta je treba, boljih na mom faxu ima
ne seri, mala je do jaja
Safet Susic - Pape, selektor BiH
\" Prelijepa američka pjevačica \" WTF ?????? prosjecna djevojka, sa dobrom straznjicom i solidnim grudima, bez fasade na licu nije cak ni lijepa , a kamoli prelijepa, realno
Jes joj tesko u pm