Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ostavi balavca zena avion i grom u isto vrijeme i pegla se s ovim gulanferom!
Naime, ona je veoma zgodna zena koja, kako stvati stoje, zeli da ima djecu. Pak sa druge strane ona se nalazi u zagrljaju sa puno mladjahnim pulenom koji je dijete sam po sebi. Njemu nije do ocinstva ni pod razno. A njoj tika taka, tika taka. sat otkucava. Ovo jos mjeseci i to je to. Ona ce naci nekog plesaca, sklepati dijete na brzinu. On ce i dalje sa svojim bratom imbecilom se druziti i partijati dok ne skonta da mu je zivot prosao u vilama, parama... U 38 godini ce se skrasiti. Eh tada Nicole ce imati cca. 50 godina.
Koliko su oboje naplati za ovu pricu?
pusti dečka neka živi...
Ja nisam. Sve dok se glupira na stazama ja sam zadovoljan s njim
šta će mu ova polovnjača,može lik imat koju hoće,on s njom zaglavio....navikana je ,ima puno jačih od nje
tako joj i treba kad je paglu ko guska. leti za njim k\'o muha na vnogo, a bolja od njega (fizički) 10 puta.
Nije ona njega ostavila vec on nju
Ma najjaci lik, sta ga briga za ovu ofajlu...... Lik partya i uziva u zivot a ne da se ganja sa jednom polovnjacom. Respect za njega a ona nek ganja plesace i te sto ce joj djecu pravit ;)
pa neki dan se pomirise kako opet sada ovo?
opet?
A preser.vanja. Ovaj svijjet je bas otisao u p.m.