Izgleda potpuno drugačije
0

Nevjerovatna fizička transformacija Daniela Radcliffea šokirala gledatelje

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
Zvijezda filmova o čarobnjaku Harryju Potteru, Daniel Radcliffe pokazao je drastičnu transformaciju tijela i to u finalu TV serije "Miracle Workers", koja je emitirana ranije ove sedmice.

Daniel u seriji svake sezone glumi drugog lika, a u posljednjoj je utjelovio cestovnog ratnika po imenu Sid u stilu Mad Maxa. Tijekom jedne scene, prikazan je kako skida odjeću sa sebe kako bi otkrio svoje mišićavo tijelo dok puca u robote, odjeven samo u gaćice.

A nakon što je scena emitirana, mnogi su gledatelji brzo iznijeli ista svoja predviđanja i nagađaju da će upravo Daniel biti izabran za ulogu Wolverinea u novim Marvelovima filmovima o X-Mena, a o čemu se šuška već neko vrijeme.

Nakon što se Hugh Jackman vrati u "Deadpoolu 3", glumac će prepustiti vodstvo novom glumcu, a u glasinama se spominju Daniel i Taron Egerton. A obzirom na Wolverineovu tjelesnu građu, isječak Radcliffea služi kao nešto poput Marvelove audicije za glumca, potpomognuto činjenicom da se čini da je zauzeo istu pozu kao Hugh na posteru za spin-off "The Wolverine" iz 2013. godine.

"Daniel Radcliffe bi definitivno trebao dobiti ulogu Wolwerinea", "Svako ko mi kaže da Daniel Radcliffe ne igra Wolverinea u MCU-u, bolje da ima dobar razlog za to", "On je jedini logičan izbor", neki su od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama.