Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto takvi ce nam paradirati. Onaj vodi onog na lancu kao psa, ono nake spiceve ugradilo u glavu, ono lize drugo dok ih vode, ono skakuce ko simpanza ono gologuzo sa nekakvim koznim kaisevima. I onda kazu to je nase pravo da budalimo i to tako zrazi zapad. I mi hocemo da usvajamo djecu koja se ne pitaju dali zele sa tim poremecenim da zive. Sta bi od nekadasnje lijepe plave planete.
Ko je sve uzor našoj omladini, fuj. Jala Brat ispade akademski gradjanin za ove prikaze
To nije Lady Gaga, već Ava Max za koju svi govore da podsjeća na Gagu. LG nije ni bila na VMAs, dajte Klix pregledati šta kopirate ili bar ne izmišljajte.
Zvezde granda
Bitno je doci sto nakaradnije...
Jedan je Vrećo!! :D
Uskoro i u Sarajevu, ne treba dugo čekati ;)
Retardi.
Valjda sto si veci gurbet i imbecil to je 'cool' Ovo su uzori i idoli mladim osobama?
trebao se neki avion zabiti ovdje
Ovaj svijet je otisao u tri PM!
Šta god da čovjek napiše ovi sa pederlixa će izbrisati, tako da neću ništa napisati...
Ahahhhhahhaha zalosno ne vjerujem
Ovo je sigurno generalna proba za horde prije 8. Septembra.Malo da se zagriju.🤣
Ode sve u tri lijepe.....
Odvratno.
Evo ih: Bulevar Rambo i Ogledalce