Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ako je mali baloteli i ja sam obamin
ovo je moj kolega dzeko napravio, cak nije ni crno, a baca malo na dijamanta mora se priznati
Dijete je blijedo ali vremenom ce pocrniti (imam arapa jarana, kad se rodi dijete bijelo tek kasnije mu se vidi arapska boja). A ova sponza, sebe obezbjedila za zivot. Pojahala glavic par puta, SVJESNO zatrudnjela i obizorom da onaj klaun zaradjuje ogrome pare bice minimalno 20 000 funti almentacije. On ima dobrih 10-ak godina jos igranja. Ne znam kolka ce almentacije biti kad objesi kopacke. Ali grubo izracunato. 20 000 funti * 12 mjeseci * 18 godina = 4 320 000 funti = Rafaela dobila na lotu! Rafaela i ja bi te karindjo rado, al bi ti zato pilule protiv trudnoce svakodnevno u pice /hranu stavljo. Zato bi dobila racku od moje mrkotrpne zarade.
Evo dobrovoljno se nudim da te ozenim i usvojim ti tu kcerku
Nešto mi je blijedo dijete, možda se nahadio :)
Tako je i ona vasa rodila u Italiji crnce a toboz je bila silovana ..
ovo je gadafi kriv
Ova mu je trebica za deset, samo je on tenkre
@dada :D ma samo sam takve ko ti cekala. laj po portalu, tu si lafac, jos kad zena komentarise e tada juris ko ajkula na krv. a hajde mi reci zasto, kada se treba suprostaviti jacima od sebe, autoritetu, ili bilo koja situacija gdje je potrebna hrabrost, takvi kao ti poviju rep i sute li sute...pseto! kada god je trebalo, zena mi je pomogla a vi ste uglavnom kukavice. zato laj po portalu, kad vec bjezis na javi.
http://www.klix.ba/sport/balotelli-postao-otac-djevojcice/121206188/komentari Ev dokaz
Kad sam ja ostavio komentar da je dijete bijelo kad sam ga ja pravio.
@... Ne znam o kakvim mulatkinjama ti pricas, ali ovo dijete je bijelje od mame. Samo albinizan ovo moze izvuci.
Ne mogu da vjerujem da pišete ovakve gluposti. Prvo, djevojcica nece biti srnkinja, vec mulatkinja. Drugo, crne bebe uopste nisu puno tamne pri rodjenju, pogledajte na netu. A i ne bi bila toliko glupa da crncu podvali potpuno bijelo dijete, jos da sve to provlaci po novinama... pogledajte kako izgledaju crne bebe kad se rode, sve ce vam biti jasno.
nema veze ko je babo djeteta naćeš i ti sebi ko što sam ja đekicu hahah
logicno je da te treba j.e.b.a.t ev ako nece niko ja cu :D
NIJE NEODGOVORAN NEGO UMIŠLJENO ĐUBRE
@dada TI ocito nikad nisi vidjela kako izgleda Baloteli