Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Nemam momka\" kod takvih znaci: \"Sve baje me opale jednom i sutnu, a ostali koji mi se udvaraju se ne pikaju. Ipak nemaju dva metra, kitu od 25 cenata, gradju grckog boga, znanje sedam jezika, doktorat iz cetiri oblasti, milijarde funti, harem zena koji ignorisu zbog mene ali ih drze samo da bi one bile ljubomorne na mene, cetiri ferarija, titulu prvaka svijeta u borilackim sportovima, betmobil, besmrtnost i jos par skromnih parametara koje trazim kod muskarca.\" Sto ne mogu suplje.
evo barabe da ti skine zvijezde s neba :D
NEMA NI DZEKO GOLOVA .. mozda bi njih dvojer mogli biti par ?
Eto kako novinarke izbrisase nomadov komentar. Tesko je zenama prihvatiti istinu o njihovoj umisljenosti i nerealnim ocekivanjima.
aa jjaaahh Bosanacaa sto su se upalili :D Pa ljudi ima i kod nas usamljenih djevojaka, al izgleda da vas dovoljno znaju, pa ne zele s vama nista, i onda vi morate na inostrano trziste ici da trazite djevojke, ili ti ga trebe kako ih nazivate :D
sigurno je i nevina al u lakat
a duuuuuushaaaa swaaaatkaaaaaaaaaaaa mawenaaaaa -.- znaci zao mi je vremena izgubljenog citajuci ovu \"vijest\" pa Boze kako joj je samo lose.... Stvarno NEPRAVDA NA VALENTINOVO! gluho i daleko bilo
ova je zagorila opasno
Džesika nije bas dobra u glavi :D
Nomad da li se znamo... vidim upotpunosti si me opiso samo sto nemam kitu od 25 centa
@nomad kralj si :D
... a usta su joj povelika. MAŠALA.
jadnica, koje samo ona probleme ima...
Care upravu si 100%
oj sto bi joj ja skino mrak s ociju :P
dodaj me na FB pa da ti ja poklonim nesto najljepse moguce haha