Showbiz
0

Neko kontrolira Rihannu, roditelji nemaju pristupa?

Sarajevo-x.com
Rihannin otac je u intervjuu za magazin US Weekly kazao da neko kontrolira njegovu kćerku, te da je ona izmijenila sve kontakt podatke bez da ga obavijesti. Njena porodica ne može doći do nje, jer se na njen broj javlja druga djevojka, a promijenila je i email adresu.

Ronald Fenty, otac ljepotice s Barbadosa, kazao je za američki magazin kako je njegova kćerka promijenila broj telefona i email adresu, te kako ne mogu stupiti u kontakt s njom.

"Ne mogu je dobiti na telefon. Ne može ni njena majka, a sin mi je rekao da je promijenila i email adresu. Neko kontrolira njome. Izgubljen sam", kazao je Fenty, dodajući da mu je jedino, nedavno, poslala poruku sadržaja "Tata, nedostaješ mi".

Otac ju je pokušao dobiti na prijašnji broj telefona, ali se javila nepoznata djevojka koja mu je rekla da to više nije Rihannin broj. Nakon njegovog upita da li poznaje Rihannu i radi li za nju, djevojka je spustila slušalicu.

Napominjemo, Rihannu je nedavno "premlatio" njen dečko Chris Brown, nakon čega se ona pomirila s njim, a već se šuška da su se i tajno vjenčali. Iako slavna pjevačica nije htjela podići optužnicu protiv Browna, slučaj će se najvjerovatnije razmatrati 6. aprila.