Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazu da je potrcala za njima kada su napustali sobu i vikala: ''a silovanje momci''....ali su se ovi udaljili u nepoznatom pravcu.
hahahahah
vidno je potresena jer nije dobila ocekivano, respect za francuske razbojnike 😂😂😂😂
Trebali su joj izbiti implatante iz dupeta
Garant je bacila drkicu na ovu situaciju.
pomolimo se za kim...
Hmmm dvije maskirane osobe, obuceni kao policajci...
Samoreklama! Tragicno da osoba poput nje dobija toliku paznju. Ni po cemu nije jedinstvena ni izuzetna. Boljih i ljepsih, i postenijih od nje na sve strane. Samo truju zensku omladinu stvarajuci im laznu sliku ljepote i morala, dok muske zamlacuju gologuzim slikama doticne starlete ( moderan naziv za bjelosvjetsku prostitutku)
prema zvanicnom saopcenju otudjeno je oko 20kg silikona, 2-3 litra botoksa
jel snimila pornic usput
geng beng za Kim :)
@dervoffinci ma ona više voli crnce :)
Eh nek je ova prava vijest