Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sreća para puna vreća, to znaju oni što je imajuuu...
nema puta od tijela do tijela dusa jedna drugoj putuju
Dokaz da nije zlato sve sto sija. Iskreno zao mi je ove zene jer su ovi navodi vrlo vjerovatno tacni.
Možeš imat moje tjelo ali dušu ne..
dosadna ko proljev
Jaranice javi se, ljepsi sam od ovoga a Bogme i sposobniji. Vodio bi te na panonsko da se kupamo, do pivnice na cevape. Zujali bi po carsiji, extra bi ti bilo. Mozemo se i takmicit ko bolje podriguje kad se piva napijemo. To sve sa Albertom ne moze. Razmisli 😉
@lance s tobom bi joj bilo jos tuznije vjeruj mi
Sta kazete na ovo nasilje nad ovom zenom?
Poletiš za parama, za medvidom koji ima pare, i onda na najgori način shvatiš da nema ni S od sreće u lovi...ali kasno je tada, pa otud imamo ove manijake nadobudne koji udaraju, ubijaju, a izvući se ne možeš jer on ima sve veze svijeta upravo zbog šake dolara...djevojke, nekada je OK biti sama shvatite to.
Ja ove nakaze od prince
jbg, valja leci i probuditi se pored ovog starca. haj sto je i star, da bar na nesto lici. ima starijih muskaraca ali su face, a ovaj joj dodje ko stari. eh sto sebi zensko moze dopustiti malo ko moze, a ovakva ljepotica. Bolje da je kakvog mladjeg nasla, ne bi bila princeza ali bi bila sretnija
Meni vise izgleda shebana
Kakvih sve ljudi ima Bože sačuvaj.
Godine 2028., biće tačno 150. godišnjica otimanja Sandžaka od Bosne. Danas Bošnjaci Sandžaka nisu konstitutivni narodi u Srbiji i C. Gori, već nacionalna manjina, a kako to mogu biti kad ne postoji nacionalna bošnjačka država koja će da ih štiti? Ako se izbori u BiH 2026. ne održe po građanskom ustavu ili Bošnjaci ne postanu konstitutivni u Srbiji i C. Gori, mi trebamo 2028. proglasiti reujedinjene bošnjačke države.