Poslije dugo vremena
33

Nakon razvoda Reese Whiterspoon družila se sa svojim prvim suprugom Ryanom Philippeom

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon što je otkrila da se razvodi poslije 12 godina braka sa suprugom Jimom Tothom, Reese Witherspoon sada je snimljena u društvu bivšeg muža Ryana Phillippea.

Naime, par je zajednički proslavio izlazak debitantskog albuma "A New Earth" svog sina Deacona.

Ryan je na svom Instagram profilu podijelio nekoliko fotografija s događaja gdje je ponosno pozirao sa sinom.

"Sjajna noć s obitelji i prijateljima koji slave objavljivanje albuma 'A New Earth' Deacona Phillippea. Puno hvala svima koji su prisustvovali i našim sponzorima. Prenesite, preuzmite i poslušajte album", napisao je Ryan uz fotografije.

Reese Witherspoon je također snimljena na zabavi kako pozira sa svojim sinom i kćerkom za koje mnogi pišu da su kopija svojih roditelja.

Inače, Reese i Ryan su se vjenčali 1999. godine u američkom Charlestonu, a Reese je tad bila šest mjeseci trudna. Kćerku Avu glumica je rodila tri mjeseca nakon svadbe, a sina Deacona nekoliko godina kasnije. Cijelo se vrijeme činilo kao da su savršen par, no ipak nije bilo tako.

Početkom 2000-ih godina Reese i Ryan su se sve više udaljavali, a par je 2006. godine objavio da se rastaju. U zajedničkoj izjavi istaknuli su kako će se i dalje brinuti zajedno o svojoj obitelji, no oni kao par ne mogu dalje. Na terapije za parove počeli su odlaziti još 2002. godine, a Phillippe je jednom prilikom rekao da je najveća pogreška ne ići na terapije i pustiti da brak propadne zbog lijenosti.

Witherspoon i Phillippe rastali su se jer su mladi počeli hodati, rekli su kasnije. Smatraju kako im je u to vrijeme bilo previše pritisaka sa svih strana, a nisu se s tim znali nositi jer su tek započinjali svoje karijere.

Nekad moraš upoznati sam sebe da bi mogao biti dobar drugima", rekla je Reese u intervjuu prije nekoliko godina te je dodala kako se udala s 23 i dobila dvoje djece do 27. godine, što je za nju bilo prerano.