U Miamiju
42

Nakon glasina o prekidu: Tom Brady i Irina Shayk snimljeni u automobilu i na privatnoj zabavi

L. R.
Tom Brady i Irina Shayk (Foto: EPA-EFE)
Tom Brady i Irina Shayk (Foto: EPA-EFE)
Nakon glasina o njihovom prekidu, NFL zvijezda Tom Brady i manekenka Irina Shayk snimljeni su u Miamiju.

Kako je moguće vidjeti na fotografijama koje su mediji objavili, Tom Brady je u autu čekao Irinu Shayk ispred hotela u kojem je boravila proteklih dana.

Manekenka je viđena tokom ulaska u Bradyjev automobil u petak navečer, gdje je nosila kratku bijelu majicu bez rukava i farmerke niskog struka. Brady se također odlučio za jednostavniju modnu kombinaciju tako što je nosio plavi kačket i tamnoplavu majicu s kragnom.

Par je kasnije prisustvovao privatnoj zabavi Art Basela, koju je organizovao Leonardo DiCaprio. Međutim, njih dvoje su se naizgled držali podalje i djelovali nezainteresirano.

Izvor je za Page Six rekao kako Brady i Shayk nisu bili skupa na zabavi i da su se tamo samo pozdravili. Mediji su pokušali doći do komentara, ali njihovi predstavnici još uvijek nisu odgovorili na zahtjeve.

Podsjećamo, NFL zvijezda i ruska manekenka prvi put su potaknuli glasine o vezi još u maju ove godine. Iako njihova romansa u to vrijeme nije potvrđena, njih dvoje su u julu snimljeni u automobilu kada je Tom Brady milovao Irinu Shayk.

U međuvremenu, Shayk se jedno vrijeme posvetila svom bivšem partneru Bradleyu Cooperu i njihovoj kćerki Lei, a jednom prilikom objavila je i fotografije u toplesu dok je bila na odmoru s Cooperom.

Inače, izvori za medije su u oktobru potvrdili da su Brady i Shayk prekinuli vezu jer se on želio posvetiti svojoj djeci i poslu.