Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ga briga, nije njegov, nego ga je samo nosi. Vlsnistvo je tvrtke Richard Mille. Vjerovatno je i zaradio \"nesto\" para za reklamu :) tako ti je to danas... Mozes zaradivati milione samo zato sto si poznat :)
Zivinico ne valja biti zavidan u zivotu! ;)
Ja ovdje govorim o satu kao simbolu luksuza.Zasto bi to on nosio sat od 10 mil , zar ga ne bi bilo sramota obzirom da ljudi gladuju.To se zove oholost. Treba biti umjeren,mislim da cemo se svi sloziti.
Rafa nije dao ni centa za sat, dobio ga je na poklon od sponzora (proizvodjaca).
ali sto ne mogu slusat vase komentare, vi znate sta je glupost sta nije, covjek je pola svog bogastva potrosio na humanitarne svrhe, a te pare je zaradio je je i prove pola zivota trenirajuci dok ste vi sjedili u gradu i pili kafu. ako moze sebi da priusti sat od 10 miliona nek ga kupi. malo gledajte sebe svi prvo pa se onda usudite da komentarisete najbolje sportiste na svijetu.
SubhaneAllah ,kako ga nije sramota nositi tako skupo,od koje vrijednosti bi se moglo nahraniti dobro 10 000 porodica u Bosni. Nemam nista protiv elegantnog i vrijednog ,ali za nesto sto je korisno.Mogao je komotno uzeti sebi Swatch za 200 KM da bude frajer i pol... ali eto, a ne opravdava ga i to sto je izradjen u njegovu cast. Zao mi je sto svijet ide ovako,samo da nas Allah sacuva od rasipnistva
nek je sta se k.urci, cuj za sat dat pola miliona cccc glupost veca