"Vratio sam se živote"
1.9k

FOTO+VIDEO / Monteno s prijateljima oduševio publiku u prepunoj Zetri

Klix.ba
(Foto: Almir Panjeta/Klix.ba) (Foto: A. P./Klix.ba)
(Foto: Almir Panjeta/Klix.ba)
Kemal Monteno sa brojnim prijateljima koji su došli da mu pomognu održao je trosatni koncert simboličnog naziva "Vratio sam se živote" i oduševio prepunu Zetru.

Severina, Žera, Brega, Čola, Merlin, Rade Šerbedžija, Hanka Paldum i Oliver Dragojević podržali su Montena na njegovom velikom koncertu u Zetri nastupivši s njim, a videoporukom podršku mu je pružila Jadranka Stojaković koja je trenutno u Banjoj Luci i zbog zdravstvenog stanja nije mogla doći na koncert.

Monteno je koncert počeo pjesmom "Vratio sam se živote", a nakon svirke i nezaobilazne "Sarajevo ljubavi moja" na kraju, pjesmom koju je smislio u trenu zahvalio se publici i svim gostima koji su ga podržali. Kazao je da ga je bilo strah pred koncert i da je imao tremu.

"Plašio sam se da će mi sala biti prazna i da mi neće doći niko, a došli ste mi svi", otpjevao je Kemo. Osim Montena, publiku su oduševili i njegovi gosti koji su dobili gromoglasne aplauze. Monteno je bio raspoložen pa se šalio i na svoj račun:

"Brega i ja se znamo još otkako smo obojica bili mali. Onda je Brega porastao, a ja ostao mali", nasmijao je publiku Monteno. Publici je obećao naredni susret sljedeće godine te izrazio nadu da će se do tada uspješno oporaviti od bolesti bubrega, svima se zahvalio, čestitao sve praznike i uz pozdrave dodao "pozdravite svoje kod kuće".