Gošća festivala Kustendorf
48
Monica Bellucci danas dolazi u Banju Luku
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce joj Nemanja objasniti kako se ne kupati godinama i izgledati mastan..
HOCEMO KOMENTARE NA LJEPOTICE !!!!
Svratim ti ja do mame
BOSNA BOSNJACIMA
E na sta si spala moja Monica
Neka onda svrati i do Srebrenice, blizu je Višegrada..
U Sarajevo je dolazilo dovoljno holivudskih zvjezda da u Sa niko nema potrebe biti ljubomoran na region bar 10 narednih godina.
nek dodje i ovde http://bet-tips.cogia.net/
hajde objasnite mi zasto mozemo komentarisati sve gluposti o po.litici, mud.za.he.din.ima,ra.to.vima,k.la.nju,s.ilo.va.nju, u.bij.anju,gen.ocidu, itd itd a nesmijemo komentarisati LJEPOTICE??? mislim gdje je tu logika? na nasilje NEMA CENZURE na ljepotu i se.x IMA CENZURA znači prema moralnim pravilima KLIXA ovo drugo je gore za ljudski rod??? ps: ocigledno onda klixovci još vjeruju da ih donijela roda a ne da su im se tata i ma.ma kre.sali do besvijesti!
Pa malo razmislite zasto je presao na "onu" stranu.
Dado,nemam nista protiv festivalla,glumaca i glumica.Nek dolaze kome hoce i kad hoce.Nemam nista ni protiv reditelja Nemanje.Samo,ne mogu da svarim njegove postupke i necu nikad.Nisam ljubomoran sto je odabrao "onu"stranu.Toj strani se sudi u Haagu i nema tog festivala i glumice koji to mogu uljepsati.E,sad sto i nasi festivali klepaju lovu i prostiru crvene tepihe tudjim parama,to je baska.To se zove privredni kriminal i manje odlezis u zatvoru nego zbog oruzane pljacke,silovanja i sl.Inace,Monika je lijepa i dobra glumica i cisto sumnjam da ona zna ko je Laktasenko.I bice zanimljivo kad joj bude beljio u sise i pricao s njom na italijanskom i francuskom.Jer,on sve zna pa i stranjske jezike.
Što kaže kolega....ušo bi u nju ko izbeglica u prazan stan.
jes dobra ženska u pi*ku mate'rnu
@ commi izbaci andole , sta ce ti .Mene samo dobar racun zadesi , nece me ni gripa ni nahlada ..
juče sam gledao film "malena", volio bih da je mogu vidjeti uživo :)
...okice, savjetuješ andol c u 2 dl šljive / kruške ? :))...valjda bi se i probudio do srijede...
samo okupljaju profufnjace...