"Mi smo uvijek znali"
0

FOTO+VIDEO / Momak je prosio šest godina, a ona to nije znala

Sarajevo-x.com
Prosidbe na internetu u posljednjih godinu pa i više nisu ništa novo, naprotiv, sve su popularnije i učestalije. Jedna je bila zaista duga i zanimljiva.

Mladi bračni par iz Montreala započeo je romantičnu vezu prije šest godina, ali su već nakon godinu dana shvatili da će sve postati veoma ozbiljno. Momak je često putovao po svijetu, radeći kao pilot, ali je često vodio i djevojku sa sobom. Tako su odlučili da zajedničke trenutke na raznim mjestima u svijetu ovjekovječe fotografijom, ali tako što će svaki put sa sobom imati neko slovo.

Tako su od pojedinačnih slova na kraju napisali: "Mi smo uvijek znali". Ideja je bila da jednog dana kada se vjenčaju pokažu kako su uvijek i znali da će do toga doći.

Kada su došli do slova W s kojim su se fotografisali u Montrealu, ono je ujedno predstavljalo i veliko iznenađenje za nju. Momak je tada imao i pomagače za koje djevojka nije znala. Kao i obično zamolili su nekoga da ih fotografiše sa slovom W, ali djevojka nije ni slutila da iza njih stoje još dvije osobe koje drže natpis: "Hoćeš li se udati za mene?".

Nakon toga mladoženja je pokazao fotografiju nevjesti na fotoaparatu, koja je shvatila zbog čega su se sve vrijeme fotografisali kada je ugledala pitanje da li će se udati za svog dugogodišnjeg momka.

Kako to već biva, mladoženja se spustio na koljena i stavio joj prsten na ruku.

Video koji svjedoči šestogodišnjoj ljubavi krunisanoj brakom objavljen je prije nekoliko dana na YouTubeu i pobrao je simpatije korisnika interneta.

''Ovo mi tjera suze na oči, tako ste slatki i kreativni, neka vam je sa srećom", bio je jedan od komentara na video na YouTubeu.