U BKC-u
0

U prodaji posljednih 50 ulaznica za sutrašnji koncert Josipe Lisac u Sarajevu

L. R.
Josipa Lisac (Foto: Pixsell/Tomislav Miletić)
Josipa Lisac (Foto: Pixsell/Tomislav Miletić)
Diva muzičke scene Josipa Lisac raduje se ponovnom susretu sa sarajevskom publikom koji će se dogoditi sutra od 21 sat u Bosanskom kulturnom centru, gdje je nastupila i prije dvije godine.

U prodaji je posljednjih 50 ulaznica koje se još mogu kupiti na biletarnici BKC-a i platou Skenderija.

Preporuka fanovima je da požure kupiti svoju kako ne bi ostali uskraćeni za uživanje u ovom intimnom i ekskluzivnom koncertu, budući je Josipa posljednjih godina dosta prorijedila svoje nastupe i ovo je trenutno jedini koncert koji će Josipa održati u BiH u narednom periodu.

Prepoznatljiva po hitovima "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda" i brojnim drugim, Josipa Lisac plijeni pažnju gdje god se pojavi i kao muzička i modna ikona.

Kako je Josipa ranije najavljivala, svi njeni koncerti su uvijek drugačiji, nikad isti i ono što je sigurno da će svi uživati u ovom muzičkom događaju i energiji koju će prenijeti publici.

Sa svojim sjajnim bendom sastavljenim od vrhunskih muzičara, publiku u BKC-u će podsjetiti na cijeli katalog svojih hitova, s naglaskom na legendarni album prvijenac.