Pojavili se detalji
112

Mlada glumica ostavila DiCaprija jer se on želio skrasiti? Htio da "sjedi kući i rađa djecu"

I. B.
Par je bio zajedno četiri godine (Foto: EPA-EFE)
Par je bio zajedno četiri godine (Foto: EPA-EFE)
Holivudska zvijezda Leonardo DiCaprio nedavno je raskinuo četverogodišnju vezu sa Camilom Morrone. Iako su mnogi mislili kako je raskid stigao zbog njegovog bizarnog fenomena, izvor blizak mladoj glumici tvrdi kako je u pitanju nešto sasvim drugo.
Prema tvrdnjama izvora bliskog Camili, ona je bila ta koja je odlučila staviti tačku na vezu sa DiCapriom. Izvor je objasnio kako je mlada glumica usredotočena na svoju karijeru te da nije bila spremna da se "skrasi" kako je Leonardo zahtijevao od nje.

"Leonardo je želio da ona sjedi kući i rađa djecu, dok Camila želi graditi karijeru. On je došao do tačke u životu kada želi osnovati porodicu, a ona želi slijediti svoje snove", rekao je izvor za The Sun.

Također, spomenuo je i kako glumac nije učinio ništa po pitanju njene karijere.

"Zbog toga je uzrujana više nego zbog bilo čega. Sve što je radila, radila je sama, iako je s njim četiri godine. Mogao je upoznati sa gomilom ljudi, ali nije to učinio jer očito ne želi da Camila bude slavna i ima karijeru", objasnio je izvor.

Za kraj, zaključio je kako Leonardo želi osnovati porodicu, ali i dalje nastaviti biti "bez obaveza".

"Muškarac koji stvarno želi biti vezan, riješio bi to prstenom", zaključio je izvor.

Inače, slavni glumac je nedugo nakon raskida sa Morrone viđen u društvu drugih djevojaka, a javnost je najviše zaintrigirao njegov odnos sa manekenkom Gigi Hadid.

Hadid i DiCaprio već neko vrijeme izlaze u zajedničkom društvu, a nedavno su po prvi put viđeni i u nešto prisnijem kontaktu u javnosti. Navodno, osjećanja su obostrana, no par ne želi "brzati" sa vezom.

Ukoliko Gigi i Leo obznane svoju vezu, to bi bio presedan za glumca budući da niti jedna njegova djevojka nije imala više od 25 godina.