"Savremeno konzervativan"
60

Miroslav Škoro o istospolnim vezama: Ne vidim problem da dvije žene ili dva muškarca vode ljubav

L. R.
Miroslav Škoro (Foto: Pixsell/Matija Habljak)
Miroslav Škoro (Foto: Pixsell/Matija Habljak)
Hrvatski pjevač i nekadašnji političar Miroslav Škoro jučer je gostovao u jednoj radijskoj emisiji gdje pričao o vinima, muzici koja je trenutno popularna u Hrvatskoj, ali i o tome šta misli o istospolnim vezama.

Naime, Škoro je gostovao na radiju Happy FM u emisiji Special Happy Show, a njegov stav o LGBTI osobama posebno je privukla pažnju. On je tom prilikom otkrio da nema ništa protiv istospolnih veza.

"Ja sam jedan vrlo savremeno konzervativan muškarac, a što se tiče LGBT zajednice, ona ima pravo na postojanje. Dapače, ja sam za to da svi mi imamo prava onoliko koliko ima najmanji među nama. No, ne volim teror manjine nad većinom i kad se negiraju neke stvari koje su prirodni zakoni i zdrav razum. Ne vidim problem da dvije žene ili dva muškarca vode ljubav, ali uvijek je potreban suprotni spol da naprave dijete", poručio je Škoro u emisiji", rekao je Škoro u emisiji.

Ovoj temi predvodio je razgovor o tome kako su se vremena promijenila i da su se mladi ranije vjenčavali i dobijali djecu. Škoro je rekao kako bi volio da postane djed, ali da se njegova djeca još uvijek nisu odlučila postati roditelji.

"Jesu se vremena promijenila i ta granica pomaknula, ali volio bih uživati u unucima i pomoći koliko mogu. ipak je lakše buditi se po noći kad si mlađi i uživati u toj dječici. No, moja se djeca nisu još odlučila za taj korak. Puno toga se danas preselilo u virtuelni svijet, ali to je jedno, a stvarnost je drugo", objasnio je Miroslav Škoro.