"Ostajem misteriozna"
32

Mirjana Karanović pokrenula glasine o novoj ljubavnoj vezi: Moj dečko i ja

I. S.
Foto: Instagram/mirjana_karanovic
Foto: Instagram/mirjana_karanovic
Srbijanska glumica Mirjana Karanović je posljednjom objavom na društvenim mrežama pokrenula glasine o novoj ljubavnoj vezi.
Objavila je zajedničku fotografiju iz Tivta s "misterioznim" muškarcem uz opis "Moj dečko i ja". Nije željela otkriti njegov identitet.

"Odakle nam je zet?", upitao je glumac Andrija Milošević, a Karanović je odgovorila: "On je moj toyboy."

Novinari Blic.rs su je pozvali glumicu s namjerom da saznaju više informacija o čovjeku s fotografije.

"Znala sam da ćete me zvati. Baš smo to komentarisali", kazala je kroz smijeh. Zatim su je pitali je li riječ o šali ili je zaista sretno zaljubljena, na šta je rekla: "Ostajem misteriozna."

Kao što je već poznato, ona je nedavno ostvarila ulogu u predstavi "Marlene Dietrich - 5 tačaka optužnice" Harisa Pašovića. On je ranije kazao kako samo diva može tumačiti divu. Karanović je u razgovoru za Klix.ba navela da sebe ne vidi tako, ali da je uspjela pronaći u sebi ono zajedničko kako bi je što bolje predstavila.

"Bez obzira na to što me zovete divom, ja sebe ne doživljavam tako. Za mene ta riječ je rezervisana za neke svjetski poznate osobe, a ovdje, na našem domaćem tlu, diva znači nekakva razmažena i vrlo ćudljiva poznata osoba, tako da ja to nisam bila, ali razumijem zašto je on napravio takvo poređenje", rekla je.