Tajne zanosne manekenke
0

Miranda Kerr pije kokosovo ulje za ljepotu

Sarajevo-x.com
Australijska ljepotica Miranda Kerr bi mogla čak i vreću za krompir učiniti zanimljivim odijevnim predmetom kada bi je obukla.

To dokazuju i fotografije sa današnjeg snimanja u New Yorku, a koje su rađene za promotivnu kampanju odjeće dizajnera Davida Jonesa. Zanosna 28-godišnjakinja je bila savršen izbor za australijsku modnu kuću.

Kerr je na sebi imala smaragdnozeleni sako, bijelu košulju dugih rukava, suknju sa cvijetnim uzorkom i sive cipele sa visokom potpeticom, dok joj je kosa bila zavezana u rep, otkrivajući prelijepo anđeosko lice.

Ovo nije prvi put da Miranda sarađuje sa ovom modnom kućom. Samo sedam mjeseci nakon poroda, tačnije u augustu, manekenka se pojavila na reviji ovog dizajnera u Sydneyu kada su svi prisutni ostali bez daha.

Manekenka je nedavno otkrila tajnu svoje ljepote za australijsko izdanje magazina Cosmopolitan, kada je rekla da ne može zamisliti svoj dan bez kokosovog ulja. Kaže da dnevno konzumira četiri kašike kokosovog ulja, bilo da ga stavlja u jelo, salatu ili u zeleni čaj, koji također redovno pije.