Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto je najtuznije ovaj/ova @haha je apsolutno upravu! u zadnjih par mjeseci,mozda pola godine svaka koja se udala je prethodno zatrudnila! kod njih i inace vjencanja radi ljubavi vise nema vec je ili zbog trudnoce ili nekog interesa fuj fuj fuj! i onda nam serviraju da je brak kao institucija propao,da nema smisla....pa i nemao kakvi se sve moroni vjencavaju!
OLMIR (ORlando + MIRanda) a mogo bi i u banovicima dobro proc
KerrLanda nesto ko Brandjelina posto vole u.s.r.a.t sa kombinacijama.
zašto se ne bi zvao edin džeko
Nek se zove Zuhdija
E jest stvarno se muce..:/i mi trebamo znati za tu njihovu \"muku\"...a oni sto gladuju, i sto umiru od poplava,gladi,je \"manja muka\"...:/
Šjanla bi bio logičan odabir, s obzirom da je beba rođena Šestog JANuara u Los Angelesu:P
da nije zatrudnila ne bi se ni udala:))))))k.rvanjska posla
mašala što je potežak ovaj dječko, podaj mu kako naške ime džeko il pjanić