Izašao iz bolnice
39

Milić Vukašinović uspješno se oporavlja, podršku mu pružila i Hanka Paldum

L. R.
Milić Vukašinović (Screenshot/Youtube)
Milić Vukašinović (Screenshot/Youtube)
Nakon dužeg liječenja, Milić Vukašinović izašao je iz bolnice i uspješno se oporavlja.
Vijest o njegovom izlasku iz bolnice podijelila je supruga Suzana, koja je tom prilikom dala izjavu u emisiji "Moj dan, Blic dan" koja se emituje na Blic televiziji.

Naime, Vukašinović je julu hitno prevezen u Urgentni centar, gdje je imao operaciju zbog toga što je na desnoj nozi imao aneurizmu. Nedugo nakon toga, zbog problema s disanjem ponovo je završio u bolnici.

"Operisan je i dobro se oporavljao poslije operacije, ali nakon dugog ležanja u bolnici, većina ljudi kod nas 'zakači' tu bolničku bakteriju, klostridiju. Ona je jako opasna i može da bude smrtonosna i od toga je sve krenulo. Imao je blaži infarkt i upalu pluća, bio je jako loše. Bio je osam dana na intenzivnoj njezi sa uključenim kisikom pa je prešao na poluintezivnu njegu, pa je na kardiologiji bio zbog oslabljenja srca i sada čekamo stentove da se ograde", objasnila je njegova Supruga za Blic televiziju.

Ona je navela da je težak period sada iza njih te otkrila da je i ona bila u sličnoj situaciji. Suzana navodi kako je ona imala operaciju nakon koje joj je bilo loše pa je Milić Vukašinović morao da brine o njoj.

Suzana navodi da je on sada mnogo bolje i da se nakon dva dana počeo samostalno kretati i obavljati svakodnevne aktivnosti poput odlaska u toalet i kupanja. Oboje se bore da još dugo budu zajedno.

Budući da nisu u najboljoj finansijskoj situaciji, pjevač Aco Pejović mu je pružio pomoć iako se ranije nikada nisu sreli. Nazvao je njegovu suprugu i rekao da će pomoći na različite načine. No, osim Pejovića, Suzana je navela i da je Hanka Paldum bila veliki vjetar u leđa.

"Za sve ovo vreme, zvao je Raka Marić, Perica Stojanović, naš bubnjar iz prve postave Vatrenog poljupca, Hanka Paldum, bili su na vezi sa mnom i dan i noć, oni su bili moj vetar u leđa. To su dugogodišnji prijatelji sa kojima nismo prekidali kontakt. Da nije bilo tih ljudi, i kada je Mića imao onu tragediju, ne bismo izgurali", rekla je Suzana.

Inače, Milić Vukašinović trenutno se sprema na još jednu operaciju gdje će mu ugraditi dva stenta u srčanim krvnim sudovima.