Showbiz
9

Miley Cyrus šokirala publiku u Londonu: Prvokativni nastup, golišavi kostimi i psovke

Klix.ba
(Foto: MTV)
Miley Cyrus odbacila je tvrdnje da se predozirala drogom i zbog toga otkazala nastupe u SAD-u. Cyrus je otvorila dušu publici u Londonu koja je ostala šokirana njenim kontroverznim i provokativnim nastupom na koncertu u okviru turneje u Velikoj Britaniji.

Pjevačica je kazala kako je imama upalu sinusa i alergijsku reakciju na antibiotike te je zbog toga bila primorana otkazati nastupe u SAD-u. Na vrlo energičnoj konferenciji za novinare koja je održana u dvorani O2 u Londonu 21-godišnja pjevačica je rekla da je ona primjer djeteta dobrog zdravlja i obećala da će "razvaliti" to mjesto.

A najavljeno je i dokazala kada se pojavila na bini spuštajući se niz tobogan pink boje u svjetlucavom kostimu koji na sebi ima isplažen jezik.

Na bini je uputila niz pozdravnih psovki publici, a potom je zapjevala pjesmu SMS u pratnji patuljaka i grupe plesača. Publika, uglavnom mlađa, je jednoglasno pjevala njene pjesme, dok su roditelji ostali šokirani njenim nastupom.

Naime, mlada pjevačica se udarala po intimnim dijelovima tijela, simulirala "igrice u krevetu" s plesačem i polijevala fanove u prvim redovima vodom.

"Ona je skroz izgubila pravac. Ovo uopće nije bio dobar show", rekao je jedan od roditelja.

No, nisu svi takvog mišljenja. Mlađa populacija je bila oduševljena njenim stajlingom koji je mijenjala svako malo, pjesmama i porukama o ljubavi tipa "ljubite se", "uredu je završiti s nekim nepoznatim", te riječi podrške istospolnim parovima.

"Ovo je bio najbolji show ikada", napisala je Lily Allen koja je uživala na koncertu.

Sljedeće nastupe Cyrus ima u Glasgowu, Manchesteru i Birminghamu.