Srodne duše
0

Michael Jackson imao ljubavnika?

Sarajevo-x.com
Debeljuškasti 35-godišnjak tvrdi da je Michael Jackson bio njegov ljubavnik. Kaže da kad je 25. juna pjevač preminuo - izgubio je svoju srodnu dušu.

Jason Pfeiffer, koji radi u ordinaciji Jackovog dermatologa dr. Arnolda Kleina, kaže da su preminuli pjevač i on imali "kratku ljubavnu aferu koja se tragično okončala".

Rekao je i da je 50-godišnjeg kralja popa najprije upoznao preko telefona. Dodao je i da otac troje djece, Michael Jackson, zatim jedne večeri njega zamolio za prevoz kući, te da je tad počela njihova romantična veza.

"Naš prvi 'izlazak' proveli smo u autu. Malo smo se provozali po gradu, pričali smo i zabavljali se", ispričao je navodni ljubavnik legendarnog pjevača.

"Morao je osigurati da nas niko ne vidi i iako je naš izlazak kratko trajao, morao sam ga vratiti kući prije nego nas je neko primjetio. Svejedno, lijepo smo se proveli."

"Mislio sam da za našu vezu niko ne zna, ali kasnije sam otkrio da su ostali znali istinu", kaže Pfeiffer. "Vezu" je, međutim, ubrzo prekinula tragična Jackova smrt.

"Izgubio sam svoju srodnu dušu. Teško mi je opisati prazninu koju osjećam", kaže Jason koji tvrdi da je bio cijelo vrijeme u kontaktu s pjevačem, kao i da je primjetio da se Jackson počeo čudno ponašati dvije sedmice prije nego je umro.

"On se potpuno promijenio u posljednje dvije sedmice svog života", rekao je ovaj medicinar za magazin Woman's Day. "Bio je pretjerano religiozan, previše dramatičan, naporan i izmoren. Počeo se pozdravljati od svijeta sedmicu prije smrti. Svi su time bili prestrašeni. Spominjao je Boga i kalendar Maja, odnosno 2012. godinu kad završava majanski kalendar".