Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kazu neki glumac/pjevac pobudalio, pa kako nece vidi bliceva, neznas ni kud si doso ni kud si poso
Najgori i naljigaviji i najponizavajuci posao na svijetu je novinar-paparazzo!!!!!!!!!!! Jadni oni kada se moraju na takav nacin ponizavati pred ljudima koji su isto od krvi i mesa kao i oni samo poznatiji vecoj masi! Zato u Sarajevo moze doci koja god hoce nece ga niko ni pogledati, narod zna pravu vrijednost covjeka!!!
Cuj he touched me hahahah. Pa koja bi se budala derala zato sto ju je dotakao, i mora u ovolikoj guzvi. Rekla je: PUNCHED cc
Šta si zinula?
@@ Rekla je \"He punched me\" a ne \"He touched me\". Velika razlika.
He touched me, not he punched me :) big difference
Feđa šta uradi?
Posao paparazzo je jednak poslu prosjaka samo sto prosjak ne uzmemirava nikoga niti narusava njegovu privatnost, ako ces mu idjelit sta dobro i jest a nece trcati za tobom i hvatati te za ruku da mu das nesto, kao paparazzi za slikom poznate zvijezde koju kasnije prodaju i dobiju novac!
Oprostiiii mi Katrinnnnnnn možda nisaaam bio finnnnnn ;)
Cuj dirao je neko? Kakva histericna zena, pa sta ako je takao nije joj ki*tu zabio sve je jeb*lo sizofrenicarsko....
Morate naći nekoga da vam prevodi,uopste nije to rekla
CATHERINEEEEEEEEEEEEE