Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbg Messi nije to odbrana R. Madrida
Eliđom kruži skoro isti Escalade
Ko kaze da je Messi u autu, mozda je i Avdija...
Evo kako je to Cristiano Ronaldo uradio:
https://www.youtube.com/watch?v=mA04gdwLXeI
U mojim očima ispao si - pizda . . . .
GTA NIJE USPIO PA SU ODLUČILI POSTAVITI SNIMAK NA YOUTUBE ZBOG ZARADE JER TO JE KAPITALIZAM...NEMA SMEĆA SVE JE ZARADA...TAKO I OVO ,KO JE VIDIO MESSIJA NIKO,ALI TO NIJE BITNO NEGO JE BITNO DA KLIKAMO NA SNIMAK DA BI MOMAK ZARADIO......KAPITALIZAM LJUDI,KAPITALIZAM,KAPITALIZAM....ZARADA I PROFIT PA VI KLIKAJTE...NISAM I QURČINA ME ZABOLI....A MOŽDA BI POGLEDAO DA IH JE PREGAZIO 14-15 PUTA ...TO BI BAŠ POGLEDAO....SEREM IM SE U SJEME CIONISTIČKO
Za sve postoji lijek, samo nisi uporan dovoljno.
ugledao se na ove naše političare , oni čim se ustoliče ne...u nikog živog.
Pa jel' ih on 'zamalo pregazio' ili su oni 'zamalo popadali pod auto'. Debili, ne može čovjek proći pored stoke da im ga izvadi na sred ulice svi bi ga počeli maziti. Mesi samo gazi!
Slazem se. Sta je trebao, da malo stane pored grupice "studenata" jadnih koji su samo htjeli potpis? A ko kaze da nisu htjeli da ga zaustave, zbodu nozem i odrade auto?? On je prebitan da bi rizikovao da staje na sred ulice navijacima.
koji je ovo escalade seke mi isto tenk😙😙
Kakav Messi, ko ovdje vidi Messia? Ovo ja vozio.