Nosio njihovu odjevnu kombinaciju
0
Messi se susreo s Dolceom i Gabbanom u Milanu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođi ba kod nas na pijacu da vidiš Dolčea i Gabana, za po 20 maraka
I onda kazu Ronaldo peder, Ronaldo brine o krpicama... a ovaj ne samo sto to isto radi, nego i pije kafe s dokazanim pederima! Pa ko je ovdje lud?!
threesome, mmmmmmmm.....
dolci gabana nije odjeca za pravog mus/limana
nakaze sva trojica
Eno Deena i Denisa kokteldžije iz Breze vire im iz š.up.ka
ma ne treba mu ni dolce ni gabbana, messi je peder svakako, sam od sebe
Bjezi Messi Je*** te, hehehe upao je u sendvic ;)
Boli me k.... sto se on posrao sa Dolceom i Gabbanom usred Milana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeste jadni, zatupljeni i zavidni. covjek je ljudina a vi svoju malodusnost velikodusno sirite po klixu. da mi je vidjeti gdje ce vas to odvesti. kakav homoseksualac? pa covjek je otac, jadnici jedni. i nije malouman poput vas i ne boji se homoseksualaca jer, vjerovali ili ne, to nije bolest i ne prenosi se dodirom. ako si cist sam sa sobom nemas razloga da se bojis gay ljudi. osim ako, mozda, sami nemate te sklonosti pa vas je strah?
Kakve je.bene veze ima sto je covjek popio kafu s dokazanim "pederima"?! Zar to osobu odmah cini homoseksualnom.Primitivizmu nikad kraja.
Govorim vam ja da su Lessi i Christina odavno zasli u mutne vode. Lupajte vi meni minuse kad istinu ne mozete da podnesete. Samo se pitam hoce li Messi jos povesti i Xavija i Iniestu da zabije. Ima da bude orgija.
Roknite se papčine balkanske
E MOJ MESI ODE I TI U PEDERE!
vala ga je mogao i obuc.....