Ne pati od poremećaja prehrane
0
Megan Fox uporno pokušava da se udeblja
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ne pati, ne ne
\"Njene obline, zbog kojih je stekla titulu najseksipilnije žene svijeta, su nestale\" Kakve ba \"obline\",i gdje je stekla titulu \"najsexipilnije žene svijeta\"??? Niti je IKAD imala obline,niti je IKAD bila \"najsexipilnija žena svijeta\"!!!!!!!!!!!!!!!
mozda ne moze da se udeblja,jer provodi previše vremena sa svojim dragim brianom austinom greenom u krevetu..
pokusaje da se udeblja. za pocetak nesto bi trebala da pojede...nece se od have zdebljat... nek malo guta bjelancevine! to joj je najzdravije, caskom ce se ubuciti....
da je bosanac jednom raskuje ko šupu udebljala bi se ona
jašta!! samo malo pati od bulimije!! cim jede normalno a ovako izgleda stvar je jasna..
Nek ona jede svaki dan burek za dorucak, janjece pecenje za rucak, i cevape za veceru pa nek stane na vagu za jedno mijesec dana.
stvarno sam se zabrinuo sto megan ne moze da se udeblja, u p m.aterinu sta cu sada?
Mozda je neki niger puno troši