Zaštitno lice modne kuće Armani
0
Megan Fox pokazala da je prelijepa i bez šminke
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nagledao sam se ovih sto su \"prelijepe bez sminke\" pa sam dosao do zakljucka da je sminka jedan od najvecih izuma covjecanstva, odmah ispred tocka.
Bas bRez sminke?Ja vidim da su fotke crno bijele,sto znaci da se samo time prikrije dobar dio loseg tena(ako ga ima),zatim,vidi se sjajilo za usne,dotjerane obrve,lagani photoshop....jel\' to nije sminka?
Eh nek ste vi lijepi... Sve rugoba do rugobe, a nasli ste komentarisati.
Ova \"prirodna ljepotica\" je imala nekoliko plasticnih operacija, ako je neko zna iz 2004 i 2006 god. vidjece skroz druge crte lica - i to se sad prodaje kao prirodna ljepota?! Iskreno bas mene briga za nju i desete holivudske zvjezdice - nek se daju pod noz i hiljadu puta, ali sto me brine je to sto ovakve slike i clanke citaju mlade djevojke, koje su jos neformirane licnosti i podlozne uticaju medija. I sad ce one misliti kako su one ruzne, nezgrapne, ne-perfektne a tamo negdje egzistira apsolutna ljepota!
Cura je totalno bezveze! Koliko ih je ljepših! @111 ha ha ha ta ti je dobra!
ma pričajte vi šta hoćete ona je bomba!
Pa nema 40 i vise da ne bude lijepa bez sminke! P.S. Bez uvrede za cetrdesetogisnjake i one sa vise....
a Sta je ono na prvoj slici? Nije sminka jel?? hah
e jasta je ,nije vala lijepa bez sminke!!!!!
Mrsava ko lovacki ker... daj sta masnije :D
bezze je vala bez sminke....pa nek prica ko sta hoce
ahahahahahahaha prirodna hahahahaha ljepotica ahahahahaha