Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slozio bi joj i ja bebu.. slozio bi joj dvije ako treba.
Nisam dobar otac, ali ona je dobra majka, pa eto...
ah sto volim ovim vake...jedva cekaju bebu da se guraju po gradu sa skupim kolicima...tj.kolica su najveca šminka skuplja su nego od vecine nas auto... pa onda paradira i pozira, sa kafe na kafu...i opet nije do bebe nego se radi o DRUSTVENOM STATUSU ha tako i kod ove LISICE...sve glavne akterke holivuda imaju bebe, mora i ona imati :-D
ova zena je vrhunac plastike
@ sasvim obican... Dobar otac i JESTE upješan muškarac, blago tvojoj kćerkici ... Svaka ti čast !!!
I otac je mnogo bolje biti nego li imati bilo kakvu karijeru...meni je bar mnogo vaznije biti dobra otac,nego li uspjesan muskarac...iako vecina muskaraca najvjerovatnije ne misli tako....JA sam ponosan otac jedne predivne cerkice!!!
Dosadne ste vala sveee
evo je jos jedna koja gura kolica po sred grada i neda niko proć...cccc....