Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jel\' moguće da žena ima s... i da se sunča u bikiniju..... i da se ponekad namaže kremom za sunčanje ? Senzacionalno ! Skandalozno !
I sta sada... Ima sve sto i svaka zena... WOWWW
AMIRA DRAGA, STA NAM OVOI RADE. BZ PIPA MIDLTON
...1...
Đesu slike!!!!!!!!!
Opet ova tuka u medijima...
Fuck of Kate you are boring!
Ovi iz rojal femili se samo tuzakaju,jes\' im zabavno,praaavo :S
@ ovaj gore ...kad planeta drži tebe tako pametnog, izdržaće i par kraljevskih sysa...
Ko je je jebavo da se skida ovo zensko bahato ponasanje nije dobro za kuglu zemaljsku ona svaka mora biti pristojno pokrivena inace u suprotnom proizvesce katastrofu na ovoj kugli zemaljskoj
GOTOVO . SVE ODE U PM. OVA ĆE TEHNIKA IONAKO SVE S-EBATI, ČITAV SVIJET. KAD TAD. DOK SMO IMALI SAMO RADIO BILO JE NALJEPŠE I NAJSIGURNIJE .
ovo je historijski događaj
De da vidimo to vise. Jeste da svaka zena to ima ali ova je \"plave\" krvi, to su posebne sise! :)
...pučanstvo gladno sysa...